Startsida / Inlägg

Meddelande till alla svinis-ignoranter: Far åt helvete

av Alex Schulman

Jag möter hela tiden de här människorna som drar lite på munnen när svininfluensan kommer på tal. De skrockar och skakar på huvudet och tycker att det är fjanterier, för svininfluensan är precis som en vanlig influensa och herregud, vad är det med folk, varför ska man vaccinera sig mot en vanlig influensa? Det är inte bara så att de här människorna skiter i riskerna med svininfluensan, vilket gör att de utgör en fara för alla människor som de kommer nära. De är också föraktfulla mot de människor som faktiskt har respekt för svininfluensan. De flinar åt oss! De tycker att vi är idioter.

Det är fan så att man hoppas på att de åker på den jäveln. Då skulle de inte flina längre!

Jag vet inte om det rör sig om dödsförakt eller om de bara är dumma i huvudet. Men jag är så trött på dem. Så trött på att se deras flin. Men jag tänker inte gå med på att bli förminskad av dem. Jag tänker stå för att jag är oroad, framför allt för mitt barn. Den här oron, hur kan någon tycka att den är konstig? Igår var vi på besök hos barnmorskan. Vi frågade vad de hade att säga om svininfluensan och de svarade: “Vi famlar lika mycket i mörkret som ni.”

När inte ens läkare vet vad som gäller, är det underligt att man blir oroad då?
De riktiga töntarna här är ju inte vi, det är ignoranterna som skiter i vilket.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson, Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB