Startsida / Inlägg

Jag är på Globen

av Alex Schulman
IMG_2122.jpg

Jag är på Globen. Ikväll ska jag dela ut pris på Kristallen, vet ni vad det är, nähä, det är den årliga galan där man utser Sveriges bästa tv-program. Jag sitter och filar på manus och jag måste säga att detta blir inte särskilt bra. Jag får inte till det. Ibland blir det så. Det är inget att göra  Det är bara synd att man inte får till det när 1,5 miljoner människor lyssnar. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Felix Pettersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB