Startsida / Inlägg

Schulmans ”hemliga hälsning” till dottern – vi har bilderna!

av Alex Schulman

Om ni såg Kristallen igår, så märkte ni kanske att jag uppträdde lite förvirrat till en början? Jag kom av mig, kan man säga. Jag vill bara berätta att det är Charlies fel. Charlie skulle kolla på Kristallen med sin mamma och jag bestämde mig för att ge Charlie en hälsning när jag gick in på scen. Jag bestämde mig för att göra den indian-gest som hon själv alltid gör när hon sover:

 

bild[49].jpg

 

Och när jag gick in så hade jag ett manus i handen som skulle framföras på mellan 90 och 110 sekunder, men det enda jag tänkte på var: Får inte glömma att vinka till Charlie!

charlie.jpg

Jag kom in.

 

charlie3.jpg

Jag vinkade till publiken.

 

charlie2.jpg

Och jag vinkade till Charlie. Och jag stod kvar länge sådär, och var så glad att jag hade gjort det, att Charlie hade fått sin hälsning, att jag helt glömde manus och fick dyka ner i mitt manus och börja stappla mig fram genom det.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB