Startsida / Inlägg

Schulmans kräftskalarskola!

av Alex Schulman

Jag har ätit kräftor varje dag sedan jag kom hem till Stockholm. Det är rättvist att kalla mig besatt i dessa djur. Även om det var ett år sen eller två, så tycker jag fortfarande att den kräftskalarskola som jag spelade in tillsammans med min kompis Klas fungerar. Här har ni den, nedärvd i generationer, från min pappa som lärde sig av sin pappa – Schulmans kräftskalarskola.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB