Startsida / Inlägg

SCHULMANS TIPSAR – sa undviker du någon du inte vill tala med på stan

av Alex Schulman
bild[45].jpg

1.Du går på stan med din barnvagn. Så skönt att få vara själv en stund. Så skönt att få spatsera omkring i en galleria och provsmaka ostar och känna på frukter och snatta lite lösgodis (Amanda brukar göra det, hon står där i affären och stoppar dem i sin mun och jag säger till henne att det är STÖLD, men hon säger bara ”sluta nu, Alex” och jag säger NEJ, JAG TÄNKER INTE SLUTA – DET ÄR STÖLD!

 

bild[46].jpg

2. Du är på ett särdeles gott humör! Charlie har just somnat och du vet att du har åtminstone en timmes ljuvlig shopping framför dig. Härligt. Wow.

 

bild[47].jpg

3. Helvete också! Där är Magnus Mivér, honom vill man ju verkligen inte stöta på (jag tog bara ett namn, men Magnus Mivér är en sån där kompis som brukar stå och tjata hål i huvudet på vem han än möter)! Han går rakt mot dig! Han kommer att se dig vilken sekund som helst och då är du fast i en vidrig liten kvart med den här mannen. TÄNK, goddamnit, TÄNK!

bild[48].jpg

4. Dyk ner i barnvagnen! Låtsas att du stoppar i en napp i munnen på din bebis. Du måste dyka förhållandevis djupt ner i vagnen, så att ditt ansikte döljs. Håll på och pula med det där så lång tid att Magnus Mivér garanterat passerat vagnen utan att se att det är du. Gå vidare. Njut av din ensamstund.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB