Startsida / Inlägg

Jag vill hem nu

av Alex Schulman

Äh, vilken dag. Jag håller på med ett långfilmsmanus tillsammans med en kompis, mer om detta senare om ni vill höra, och sitter i möten med vår förhandlare om saker i filmkontraktet som står så fintstilt att man måste lägga pannan i bordsskivan för att kunna läsa. Jag får ont i huvudet av att läsa så små bokstäver. Dessutom sitter jag med två olika krönikelämningar idag – båda till Aftonbladet. Jag går nu över från nöjet till huvudtidningen och skriver mina krönikor där. Det ser jag fram emot mycket. Men denna vecka skriver jag dubbelt, en för nöjet och en för huvudtidningen. Jag försöker simultanskriva dem, men det fungerar inte. Dessutom har jag idag börjat en 4-dagars-AIK-blogg inför det SM-guld som vi ska ta på söndag (den hittar ni HÄR) och till råga på allt detta håller jag på med förhandlingar om nästa bok som jag sitter och skriver här i butiken.

Den här bloggen, som jag nog håller mest kär av allt, har blivit lidande idag och för detta ber jag om ursäkt. I gengäld kommer jag ikväll att lägga ut ett spektakulärt gott recept med bilder och allt. Jag lovar, ni kommer att tacka mig i flera år. “Det var Schulman som visade det här receptet på en pappablogg han hade för många, många år sedan”, kommer ni att säga. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB