Startsida / Inlägg

Skriver om döden

av Alex Schulman

Sitter hemma och skriver en novell om döden. Den ger mig dödsångest. Amanda ligger i soffan och sover, så jag får ingen tröst från det hållet. Jag funderar på att väcka henne, men låter bli. Funderar på att istället väcka Charlie och ventilera denna ångest, men låter bli det också. Måste bli klar med texten ikväll. Imorgon åker jag och föreläser i Linköping. Och på tisdag är jag i Örebro. Alltså – ikväll.

Döden döden.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Elvira Barsotti, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB