Startsida / Inlägg

Den där bilden igen

av Alex Schulman
alexalex.jpg

Så här i efterhand inser jag – jag skulle aldrig ha tagit upp den där bilden i bloggen. Plötsligt ser jag den precis överallt. Till och med Nöjesguiden, MINA VÄNNER, använder sig av den när de puffar till min blogg. Min blogg går förresten väldigt bra. Igår tittade jag äntligen på filmen Twilight och skriver en recension av den HÄR.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB