Startsida / Inlägg

Drömmar om att gå på bio

av Alex Schulman

På måndag ska Amanda ha någon tjejmiddag eller liknande i hemmet och då ska jag se till att inte vara hemma över huvud taget. Jag har funderat i några dagar på vad jag ska ta mig till och nu har jag kommit på det. Så klart!

Jag ska se nya Twilight-filmen. På bio! Ni som inte har barn kan inte förstå hur OFATTBART det är att gå på bio. Skulle man bestämma sig för att ha barnvakt en kväll så är det ju inte bio man väljer, förstår ni. Men nu blir det alltså bio.

Jag såg den första Twilight häromdagen och tyckte verkligen att den var alldeles bedårande. Den var vacker, vemodig och emellanåt djup. Jag älskar den manliga huvudrollsinnehavaren. Vilken blick! Jag älskar för övrigt hela familjen Cullen – vilka sant sympatiska mäniskor. Vampyrer.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB