Startsida / Inlägg

Jag är en fejk!

av Alex Schulman

Jag har fått och får fortfarande en hel del mail från upprörda människor som inte förstår hur jag kan bete mig som ett sådant svin i de här ”dokumentärfilmerna” som spelats in om mig. Argast har folk varit över ett klipp där jag blir intervjuad i radio om min bok, det är ett varmt samtal, men så fort som jag TROR att kameran är avstängd så skriker jag KA-TCHING och berätar förtroligt för programledarna om alla pengar jag dragit in på boken. I själva verket – det har jag ingen aning om – så går allt ut live på radion.

Låt mig nu en gång för alla betona att samtliga de här filmerna är uppgjorda. Det är alltså jag och Calle som producerat dem. Vi har haft manus, alla inblandade har varit införstådda med innehållet. Jag ogillar verkligen att behöva gå ut och förtydliga de här sakerna, det känns som att en viktig hinna försvinner då, men eftersom så många har blivit upprörda så känner jag att jag verkligen vill berätta hur det ligger till. Dessutom kommer jag inte att spela in några fler sådana här filmer.

Alltså. Filmer av den typ som ni ser här nedan är fejk.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Felix Pettersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB