Startsida / Inlägg

Det är jag som…

av Alex Schulman

Det är jag som  klätt Charlie idag. Amanda sover och jag sitter och funderar på om jag lyckats eller inte. Är det rätt ”matching”? Är stickat höstens trend eller är det bara hopplöst out of style? Så många frågor. Om en stund får jag min dom. Då får vi se om jag tvingas smyga tillbaka med Charlie till garderoben och byta om. 

IMG_3639.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB