Startsida / Inlägg

Signering i Täby Centrum!

av Alex Schulman
bild[15].jpg

Ända sedan jag var på signering i somras och två personer dök upp under två timmar så har jag sagt till mig själv att jag inte ska delta i den typen av aktiviteter. Man känner sig så otroligt fånig där man sitter med en trave av sina egna böcker i ensamhet. Men förlaget övertalade mig, de sa att den här gången kommer det att komma folk, för de hade placerat mig tillsammans med bästsäljarna Camilla Läckberg och Mia Törnblom. Så jag åkte ut till förorten. Satte mig i en galleria. Och väntade.

 

bild[16].jpg

Det kom massor av folk! Kön till Camilla var väldigt lång!

 

bild[17].jpg

Och kön till Mia var nästan ännu längre. Jag hade inte så mycket att göra, så jag tog bilder. Och hjälpte Mia ta fram lite fler böcker när hennes tog slut. Det var kul!

 

bild[18].jpg

Jag satte mig för at skriva en hälsning i de böcker som fanns vid bordet – någon måste ju köpa dem någon gång. Tänk vad de ska bli överraskade då!

 

bild[19].jpg

Men sen blev jag stoppad av butiksägaren. Han ville inte ha något kludd.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB