Startsida / Inlägg

Myten om Stureplan

av Alex Schulman

Björn av Kleen heter en av Sveriges mest intressanta stilister. Han har skrivit en bok om adeln som jag tyvärr inte har läst, men i dagens Expressen skriver han en väldigt skarp sak om fenomenet STUREPLAN på 00-talet. Det var så roligt att läsa den, jag fick så mycket minnen. Det var på sajten stureplan.se som jag började min karriär en gång i tiden och den där texten fick mig att tänka på de där tiderna.

Om ni har tid över, läs den HÄR.

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB