Startsida / Inlägg

Skvaller, men inte skvaller

av Alex Schulman
bild[4].jpg

Jag hittar en massa tidningar här hemma. Bland annat nya “glossiga skvallertidningen” S. Detta är första numret. Har ni sett en fulare tidning någonsin? Var finns det “glossiga” i det här? Jag sitter alldeles häpen och tittar på detta bedrövliga omslag. Jag bläddrar i den. Det här är skvaller när det är som allra sämst. Så typiskt Bonniers. De vill konkurrera med SE&HÖR och Svensk Damtidning, men de vill vara lite finare. Lite elegantare. Men på någe sätt så känns det bara smutsigare och oärligare. Om man ska göra en skvallertidning så måste man stå för det. VI GÖR SKVALLER! SÅ ska de säga, raka i ryggen och med stolthet. Det är inget fel på skvaller. Det är fel på folk som gör skvaller och skäms för det.

Dessutom är den fylld av en massa faktafel, nej, fy fan, det där kommer få åt helvete.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB