Startsida / Inlägg

Sveriges olyckligaste program

av Alex Schulman

bild[5].jpgLivet som pappaledig behandlar mig väl. Jag leker med Charlie, teven står och puttrar i bakgrunden. Amanda har sagt till mig att hålla mig borta från Malous program eftersom man blir så deprimerad av det. Men jag vill ge det en ordentlig chans. Så jag sätter på. Jag menar – hur deprimerande kan det vara?

Malou berättar att temat för veckan är “beroende”. De har tidigare i veckan talat med alkoholister och andra människor som lider av att vara beroende av något i livet. Men idag ska de träffa en man som är beroende av lite allt möjligt. Mannen som sitter i soffan är både kokainist och alkoholist. Och där sitter Malou och nickar och ser dyster ut. Malou försöker pumpa den här mannen på olyckliga detaljer ur hans liv. Det är alldeles hemskt.

Ja. Jag blir deprimerad. Jag stänger av. Nu ska jag snart mata Charlie. Lasagne eller nudlar? Det är nuets absolut största och viktigaste fråga. Var är hon någonstans? Jaha, hon är borta vid bokhyllan och väljer ut en bra bok. JA – BOKHYLLAN ÄR FASTSKRUVAD I VÄGGEN, OROA ER INTE!!!

bild[6].jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB