Startsida / Inlägg

Jag har skrivit en bok till Charlie

av Alex Schulman
Skärmavbild 2010-03-30 kl. 08.29.57.png

Ända sedan Charlie föddes har det varit en dröm att någon gång kunna läsa en bok för henne som jag skrivit själv.

Jag har inte velat berätta något förrän allt verkligen var klart, men nu är det det. Jag har skrivit en barnbok! Så jävla stolt och glad är jag! Jag försökte sälja in idén till Bonnierförlagen, som var ointresserade, men ärbara förlaget Rabén&Sjögren ville gärna ge ut den.

Jag tror Charlie kommer att älska den här boken. Den handlar om en bebis som driver gäck med sin oroligt lagda pappa i det att hon vägrar bajsa. Dagarna går och pappan blir alltmer brydd över det uteblivna bajsandet. Dagar blir veckor. Han frågar henne varför hon inte bajsar och bebisen svarar vagt att hon ”spar sig”. Spar sig till vadå? Nej, det vill hon inte gå in på.

Och så en dag brakar helvetet loss.

Boken kommer inte ut förrän om många månader, men jag tänkte att det skulle vara roligt att visa omslaget som min vän Emma Adbåge gjort. Visst är det fint?

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB