Startsida / Inlägg

Måndag hela veckan!

av Alex Schulman
bild[11].jpg

En timme varje morgon, från att Charlie vaknar vid halv sex till halv sju, är det lilla julafton för Charlie. Då låter jag henne krypa runt i lägenheten utan blöjor. Jag tänker mig att det måste vara skönt att lufta sig lite när man legat i blöja en hel natt. Hon tycker mycket om det, blir genast ”fnittrig” och belåten. För mig är det dessutom en spännande timme. Det här är timmen då allt kan hända.

Sen tar jag på henne blöjan och då är hon sur i fem minuter,  vill inte ens titta på mig, men så får hon en ny bok att bläddra i och, ja, man kan säga att vi börjar om. Där har vi den, min morgon.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB