Startsida / Inlägg

Köp min favorittröja!

av Alex Schulman

Skärmavbild 2010-03-24 kl. 21.14.21.pngMinns ni när Amanda hade utrensning hemma hos oss och hon kastade en massa av mina kläder. Hon ville kasta en tröja som jag alltid hållit väldigt kär. En tröja med en Mercedes på magen. Den har varit min favorittröja i fem år!

Jag tog tillbaka tröjan, räddade den från utrotning. Och sen läste jag i kommentarsfältet att ni var många som gillade den. Jag har därför bestämt mig för att sälja den och skänka pengarna till Haiti.

Jag har en kompis som heter Kling som just startat en second hand-klädessajt. Jag tycker det är så imponerande att hon trots två småbarn lyckats sätta igång den där sajten. Så jag gav tröjan till henne och bad henne lägga ut den där. Så kanske hon får lite besökare härifrån!

Alltså! Om ni vill ha min tröja så kan ni köpa den HÄR. Pengarna går till Haiti. Jag vill betona att varken Kling eller jag kommer att behålla en enda krona. Jag lägger ut en kopia på inbetalningskortet sen, så att ni ser att det blir så också.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB