Startsida / Inlägg

Vi tog en kaffe. Funderar på att ta en kaffe

av Alex Schulman
bild[10].jpg

Jag och Klas är bästisar. Jag är gudfar till hans barn och han till mitt barn. Hans barn heter Maj-Lis. Jag vet, det är ett märkligt namn. Talar vi inte mer om det. Klas är pappaledig och jag med. Vi hänger hela dagen. Vi gör just ingenting, vi. När telefonen ringer och ”det är jobbet” så skrattar vi, skakar på huvudet och låter det ringa. Vi gick på café och tog en kaffe. Sen gick vi vidare. Hamnade på ett annat café. Där tog vi en kaffe. Nu funderar vi på att bryta upp. Lite sugen på att ta en kaffe någonstans. Jag har ingen tid att passa. Jo, en! Klockan sju möter AIK GAIS och jag har bjudit hem mina killkompisar. Jag ska göra raclette! Vet ni vad det är? Det är smält ost och charkuterier, kan man säga. Jag ska klä Charlie i AIK-dressen.

Amanda sover över i Malmö idag. Första natten för Charlie utan Amanda. Men de talar i telefon under dagen. Charlie tittar förundrad på telefonen när hon hör Amandas röst. Det är så rörande att se henne.

Nä, hörrni. Dags att gå vidare. Det finns ett bra café inne i PK-huset som vi tänkte vi skulle testa.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB