Startsida / Inlägg

Charlie Schulman och Patrik Sjöberg!

av Alex Schulman
bild[22].jpg

 

Vi spelade in nypremiären av Schulman Show idag och jag ville så gärna ha en bild på löegendaren Patrik Sjöberg och Charlie. Jag tänkte att det kunde vara häftigt för Charlie att visa upp den bilden för klasskompisarna när hon är 20 (sen kom jag i och för sig på att det är väl lika häftigt som när pappa visade för mig att han hade Anders Gärderuds autograf, jag bara: ”Jaha. So?”)

Patrik visade god vilja, sa ”komsi komsi” med bebisröst, men hon ville inte sitta i hans famn. Så fort jag kom nära blev hon livrädd och förtvivlad. Hela kroppen krängde åt andra hållet, underläpparna började darra och så skrek hon på sätt som man annars bara hör i djurvärlden.

Det blev ingen bild. Vi kom inte närmare än så här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Karl Sigrelius och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB