Startsida / Inlägg

Jaså, det där, nä, det är väl inget

av Alex Schulman
Skärmavbild 2010-04-26 kl. 16.45.36.png

Jag har aldrig fått pryda ett tidningsomslag på det här sättet förut. På sin höjd har det hänt att jag fått plats längst ner i hörnet på tidning av typen ICA-kuriren med en liten text av typen: ”…och så har vi träffat Alex Schulman också”. Det här är första gången som jag är med på BILD och allt. Och det är inte vilken tidning som helst – det är Nöjesguiden!

Undrar ni varför jag är med på deras omslag? Äh, jag vet inte, det är väl inget speciellt, de hade nån lista, jag vet inte, nån lista där de listade Sveriges bästa kritiker eller nåt sånt och jag vann väl den eller nåt, det var väl inga konstigheter så, inga konstigheter alls.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB