Startsida / Inlägg

Amandas 30-årspresent!

av Alex Schulman

Amanda fyllde 30 år för en vecka sedan. Hon önskade sig en väska i present. Och jag vet ingenting om väskor.  Jag vet att Amanda tycker om fina väskor som finns i fina butiker. Hur ska jag kunna veta vad som skiljer en fin väska från en ful? Det är omjligt för mig. Så vet ni vad jag gjorde? Jag gick till Indiska och köpte den fulaste väska jag kunde hitta. Det var en väska i fuskläder med konstiga fransar och skit. Riktigt ful – det såg till och med jag! Kostade en hundring. Jag slog in den i ett fint paket och när hon fyllde 30 år så fick hon det paketet. Bara det paketet – ingenting annat.

Hon öppnade och såg väskan och jag såg nog hur leendet blev stelt, men hon höll masken och sa att den var jättefin. Sen öppnade hon väskan och i den fanns ett kuvert där det stod att hon skulle få en resa till London och i London skulle hon få köpa vilken väska hon ville. Då blev hon väldigt glad. Men ni skulle sett henne de där sekunderna då hon trodde att hon skulle vara tvungen att använda den där fulväskan. Det var roligt!

Nå! Det var därför vi åkte till London. Det var min present. Och här ser ni väskan som hon köpte igår. Jag kan inte avgöra om den är ful eller fin, men Amanda är väldigt nöjd.

bild.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB