Startsida / Inlägg

Sen kom Amanda och…

av Alex Schulman
IMG_4609.jpg

Sen kom Amanda och jag lekte att hon var mystisk skönhet i baren. Skulle jag våga gå fram till henne, denna ofattbart vackra kvinna? Skulle jag ha modet att bjuda henne på ett glas champagne? Ja! jag vågade! Och hon verkade road av min uppsyn. Vart ska detta leda? Så lekte vi och höll på. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB