Startsida / Inlägg

Lobbyn på…

av Alex Schulman
IMG_4605.jpg

Lobbyn på Dorchester är underbar. Igår när Amanda skulle piffa till sig på rummet så satte jag mig där och tog en öl. Jag hade med mig mitt anteckningsblock, jag skrev några rader i det och tittade ut över människo-groggen omkring mig. Jag tyckte om den känslan, att låtsas vara ensamresenär, bara en man med sitt block. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB