Startsida / Inlägg

Pussfest!

av Alex Schulman
bild.jpg

Jag blir så glad när Charlie vill pussa mig. Eller, glad är fel ord. Jag blir överlycklig! Det är inte så ofta hon vill det, hon vill mest vrida på min näsa eller nypa mitt ögonbryn eller fatta tag i mitt öra. men idag ville hon bara pussas hela tiden.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB