Startsida / Inlägg

Rättelse

av Alex Schulman
Skärmavbild 2010-05-22 kl. 18.02.03.png

 

Hittade en blogg som publicerade bilder från Bokbytardagen i Humlegården och de har fått mig att fundera på hur jag egentligen ser ut. Varför står jag till exempel med benen i kors på det där sättet? Det ser ju inte klokt ut. Måste tänka på det. Och nu när jag ändå skriver om bokbytardagen. Det är något som har gnagt mig ända sedan dess. Jag berättade om min morfar, att han hade ett oerhört stort bibliotek. Jag sa att han hade över 2.000 böcker i detta bibliotek.

Jag sa fel. Han hade över 20.000 böcker. Alltså. 2.000 böcker är inte lite böcker, men det är verkligen ingenting att komma med. Jag menar, man kan inte säga att någon har ett oerhört stort bibliotek och sedan säga att det rörde sig om 2.000 böcker. Jag sitter här och skäms. Där stod jag och var mallig, betonade varje stavelse och blickade bistert ut över publiken: TVÅ-TUSEN-BÖCKER.

Fan också.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB