Startsida / Inlägg

Just nu i Bengans lada

av Alex Schulman
bild.jpg

Jag får en del frågor och kommentarer om Bengan. Senaste nytt. Igår kväll tittade jag förbi i skymningen. Jag knackade i dörrkarmen på hans lada, sa ”hallå-hallå” och gick in. Men jag såg ingen Bengan. Han låg inte i himmelssängen. Han satt inte och åt vid det där 40-mannabordet, som han brukar. Plötsligt hörde jag en röst från mörkret inne i hörnet: ”Hörru, Alex.” Jag vände mig om. Spejade in i det skumma ljuset i hörnet. Såg ingenting. Så hans röst igen: ”Kolla in det här.” Och så tände han upp stället. Lampor överallt. Ljus i taket, i golvet och på väggarna. Han hade fått tag på el. Han var mycket nöjd med det. 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Englin Danielsson, Jonatan Westerlind
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB