De fem skönaste retrohusen på marknaden

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

Går du i hustankar? Låt mig då få tipsa dig om de fem skönaste retrohemmen på Hemnet just nu!

 

Så här läckert kan du bo om ni flyttar till den här 60-talspärlan i Malmö. Notera tegelväggarna, de stora fönsterpartierna och det gudomliga golvet i köket. Nyfiken på att se mer? Annonsen hittar du HÄR 

MalmöMalmö 2Malmö 3

Tar man sitt pick och pack och drar till Höör så kan man få det så här fint. Stora fönsterpartier och en toalett to die for! Är du sugen på att se mer, gå in på annonsen HÄR.

HöörHöör 2

Vem skulle inte vilja ha den här underbara sportstugan i Lofsdalen med genomgående furu och orangea detaljer. Annonsen hittar du HÄR.

Lofdalen 2Lofdalen 3Lofdalen 4

 

Här kommer min absoluta favorit. Inte vet jag var Tranemo ligger. Men får man bo så här toksnyggt så flyttar jag gärna dit. Notera den sjukt snygga inomhuspoolen och fåtöljhörnan i bästa James Bond-stil. Annonsen finns  HÄR.

 

TranemoTRANEMO 2TRANEMO 3

I härliga Örnsköldsvik ligger det här fina retrohemmet. Kolla särskilt in de galet coola tapeterna i sovrummet och hur fint man färgmatchat de gröna tapeterna och gardinerna med skåpen och golvet i köket. Annonsen finns HÄR.

ÖvikÖvik 2Övik 3

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma