Gör om mitt rum

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Idag fick jag en förfrågan från en läsare som är i färd med att göra i ordning sitt vardagsrum om jag kunde tipsa henne om lite snygga möbler som finns till försäljning på andrahandsmarknaden just nu.

Hennes önskemål är ett rum som ska vara smakfullt och glammigt samtidigt som det är lekfullt. Hon gillar 60-70-tal och vill gärna att det ska andas den tidsåldern. Beträffande färger har hon inga särskilda önskemål, annat än att det ska vara ljust.

Här är mitt förslag: LampaFärgsprakande lampa från Lauritz. Utropspris 1 500 kronor. HÄR är auktionen. SoffaStilren soffa på Bukowskis, utropspris 3 000 kronor. HÄR är annonsen. Tavla   Tavla av Olle Beartling på Pantbanken Sverige. Utropspris 6 000 kronor. HÄR är auktionen. soffbordItalienskt 70-talssoffbord från Lauritz. Utropspris: 5 500 kronor. HÄR är auktionen. mattaOmfärgad vintagematta från Lauritz. Utropspris 2 500 kronor. HÄR är auktionen. BubbleFåtölj Bubble Chair av Eero Aarnio på Bukowskis. Utropspris 14 000 kronor. HÄR är auktionen.

Vill du också ha tips på hur du kan göra om ditt rum med begagnade möbler, skriv ett mejl till helen.bjurberg@live.se.

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma