Så gör du din egen naturliga bäst i test-deo!

 

 

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

 

Ekologisk-deo

Jag har skrivit om min superdeo här på bloggen förut (HÄR kan du läsa det). Jag har använt den till vardags länge nu och har alltid varit jättenöjd. Och nu, mina vänner, har jag utsatt min deo för den ultimata testen – att åka till andra sidan jordklotet med fyra barn med tillhörande bagage- och kan med glädje berätta att deon klarade utmaningen galant (till och med när mitt bagage med favoritklänningen försvann och Fyran kastade klossar i huvudet på flygvärdinnan)!

Så du som behöver en ny deo, vad väntar du på? Deon är helt naturlig och funkar hur bra som helst! Och det bästa av allt, du gör den själv på ett litet kick! Här kommer receptet:

RETROMANIAS SUPERDEO

1 msk kokosolja
1 msk majsstärkelse
1 msk bikarbonat
ev några droppar eterisk olja

(beroende på hur mycket deo du vill ha kan du byta ut måtten. det viktiga är att det är lika delar av allt)

Egen deo 3Smält kokosoljan.

Egen deo 2Blanda de torra ingredienserna.

Egen deo 4Sikta ner de torra ingredienserna i oljan.

Egen deo 5Tillsätt eventuellt eterisk olja.

Egen deoHäll deon i en ren burk.

 

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma