Plötsligt händer det …

Bloggen Retromania har flyttat tilll www.retromania.se, häng med dit vetja!

 

… att du ramlar in på en loppis som du inte tror så mycket på. Och så står det bara där, drömfyndet!

I det här fallet ett par Blå Husar-koppar som Stig Lindberg gjorde för Gustavsberg och som producerades mellan åren 1968-1973. Jag har alltid tyckt att den här dekoren är otroligt häftig. Den ser nästan misslyckad ut med ditt smetiga intryck.

En snabb titt på nätet visar att de kostar mellan 250 och 300 kronor styck på andrahandsmarknaden så jag gjorde en hyfsat bra affär som betalade en hundring. Dessutom tror jag att de kommer bli min absoluta morgonkaffefavorit. Och det är ju värt hur mycket som helst!

Hur ser era morgonkaffefavoriter ut? Visa! IMG_0602

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma