Världens mest kreativa elever?

Bloggen Retromania har flyttat tilll www.retromania.se, häng med dit vetja!

 

Jag måste bara få visa vad en av min dotters närmsta vänner, som tog studenten idag, hade gjort. Han hade stickat sin egen studentmössa! Och inte nog med det, han hade kardat ullen, spunnit tråden, stickat mössan, tovat skärmen och färgat sidenbandet!
Behöver jag säga att jag är grymt imponerad? Behöver jag säga att gossen går på en Waldorfskola, och att det var fler än han som gjort sin egen mössa där?
Ja, det råder väl ingen tvekan om att de blir ganska kreativa de barn som går på Waldorfskola. Och jag bara älskar’t! Önskar att jag själv fått gå där istället för en vanlig ”stöpa-i-samma-form-skola”.

 

IMG_0646

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma