Startsida / Inlägg

Laundry day

av Jens Jadbäck

Igår var det tvättdag. Vi begav oss iväg mot en laundromat precis som många andra amerikaner gör när de ska tvätta. Det var rätt mysigt faktiskt. Man köper tvättmedel i engångsförpackningar och sedan sätter man sig och väntar medan maskinerna rullar. Man får även (oväntat) gott kaffe och en doughnut.
Vi hann dessutom med lunch på ett lokalt japanskt ställe medan vittvätten vaskades. Det var ett sådant ställe där bara asiater gick och lunchade annars. Kanongott!

Tillbaka på hotellet var det dags för ytterligare en turre. Iskall. Fick bra händer men floppade skit. Ja, jag vet, man spelar spelaren – inte korten, men i en turboturnering måste man få in degen rätt fort och jag hittade inget läge. Det blev cashgame istället och där var jag om möjligt ännu kallare. Spelade fem händer på 3,5 timmar. I två av de fick jag in pengarna med AK på hand och top tvåpar på floppen. Båda gångerna hade motståndaren floppat bottenset.

DSC03040.JPG

Vi provade istället lyckan vid crapsbordet och där stod ingen mindre än Alexander Lukas. Killen som slog kunde verkligen rulla tärning! Han undvek sjuan galant i säkert 20 minuter. Under tiden trillade det in pengar till oss fiskar som inte hade särskilt stor aning om vad vi höll på med. Det täckte cashgameförlusten för min del och sammanlagt för oss tre som spelade blev det över $2000 plus. Då kunde man i alla fall somna gott trots kylan vid pokerborden…

jens_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB