Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Gästbloggare:Eskil

av Johnny
eskil.jpg

 

Hello!

Jag heter Eskil, är fem år och som ni kanske ser, både snygg och bildad. Eftersom jag har det tvivelaktiga nöjet att vara nattgäst hos Johnny, tänker jag passa på att höja kvaliteten på den här sidan. Som gästbloggare kan ni räkna med en hel del  av sådant ni vanligtvis inte får er till livs här.

Jag tänker på saker som höjer livskvaliteten, gör tillvaron lite mer behaglig, jordgubben på tårtan, ja ni fattar. Inte bara det där känslomässiga tugget som pågär här annars. Han vill ju verka lite svår, men tro mig, han är inte särskilt djup när han sitter i kalsongerna i soffan och skrattar som en idiot åt ”Two and a half men” med Charlie Sheen.

Trots att jag inte var speciellt nödig tvingade jag igång peristaltiken och krystade svårt för att lämna mitt avtryck under vår första promenad. Bara för att visa vem som bestämmer. Just nu ligger jag och drar iväg en smygare med jämna mellanrum bara för att…ah, behövs väl egentligen ingen anledning, jag bara gillar’t.

Nej, nu ska jag vila mig en stund, har stora planer för lördagskvällen och behöver vara fräsch. Återkommer med en rapport vid tillfälle. Tills dess, som vi säger back home: Au revoir!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB