Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Påsk, ledigt och ha det gott.

av Johnny

Glad Påsk kära Ni!

För egen del är det underbart att bara vara ledig. Senaste tiden har varit lite för mycket och jag har känt mig trött. Har dock kommit igång på gymet och det är riktigt roligt. Att Jo nu är så stor att hon är med och tränar på Sats är lite svårt att greppa, men likaväl kul. Har de senaste dagarna haft rejäl träningsvärk, och det kanske är något fel på mig, men jag njuter lite av det. Ganska mycket faktiskt.

Idag sätter jag mig i bilen och åker norrut, till barndomens hemtrakter. Påskmiddag med familjen väntar. Inom mig bor en önskan om att starta något nytt, och samtidigt är jag glad så länge jag får ha det så här. Jag älskar min familj, men känner mig… vuxen tror jag. Kanske beror på att jag bara är någon vecka bort att fylla fyra noll. Har inga problem med det. Ska faktiskt bli lite kul. Några av tjejerna på skolan trodde jag skämtade, att jag skulle fylla något runt trettio. Jag är säker på att vår ålder speglas i hur vi känner oss, hur vi beter oss. Och jag är en barnslig jävel, men det är jag glad för, det hoppas jag aldrig ska ändras.

Jag önskar Er en härlig helg med skön ledighet och god mat. Och mycket godis. Vad ska ni göra förresten?

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB