Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Sommar.

av Johnny

Trots att solen stod som en glödande apelsin på himlen klädde jag mig fint och gick på anställningsintervju. Det var lite kul eftersom den var i mina barndomskvarter, och det gick nog rätt bra, trots att skjortan satt klistrad på min lilla kropp. Jag fick fina omdömen i alla fall.

Sedan var det lunch hos mamma och pappa, bad vid stranden med en gammal kompis, och sedan hann jag faktiskt även äta midddag med mamsen och pappsen innan jag åkte hem till stadens brus igen.

En riktigt underbar dag, lite som när man var liten. Bara kortbyxor, barfota och varma kroppar som svalkas i det kalla havet. Jag tänker bestämma att alla, såväl barn som vuxna, ska ha sommarlov när jag blir statsminister.

havet.jpg

Jag älskar havet. Det är sommar för mig.

bron.jpg

Här stod vi och tittade när jag var tio år och bron låg i ruiner och ett antal människor dog i det kalla vattnet.

mop.jpg

Älskade föräldrar. Enough said. 50 år sedan bröllopet nästa år.

ponny.jpg

Och den lille gossen…

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB