Nya möjligheter
av

Då har man haffat sig ett nytt objektiv. Detta innebär fräschare bilder och ni kommer att bli hungrigare än någonsin.
Då har man haffat sig ett nytt objektiv. Detta innebär fräschare bilder och ni kommer att bli hungrigare än någonsin.
Smoothie-time. Det var länge sen jag gjorde mig en morgonsmoothie. Det bestod av mjölk, kiwi, spenat och lite proteinpulver. Den är väldigt bra för kroppen men tyvärr är inte smaken den bästa. Det är bara att tänka ”bottenupp”.
Min kropp har checkat ut. Vaknade för någon timme sen och vet inte vad jag äter. Frukost? Sen lunch? Eller kanske mellanmål? Gott var det i alla fall. Det blev perfekt stekt ägg, kalkonrullar med keso och babyspenat samt FRUKT.
PS. Dessa strumpor är kvällens outfit.
Tre-våningsfrukost. Plan 1 fylld med havregryn blandat med nötter. Plan 2 lättkesella. Plan 3 blåbär med nötter.
Hemma gjorda mini-burgare, armeniska blinshiks, proteincheesecake, grönsaker och dipp, strutar fyllda med bär och en mycket uppskattad fördrink. Det var gårkvällen, med andra ord blev det succé. Tack till alla som kom och ett extra stort tack till Fru & Herr Pogosjan som hjälpte mig med förberedelserna.
Förberedelserna för ikväll är stora, tjejerna kommer bli riktigt bortskämda med både det ena och det andra. Vad jag kommer bjuda på berättar jag mer om sen, men kan säga att temat är kreativitet.
Du behöver för 10 bitar:
Botten:
1,25 dl mandelmjöl
0,75 dl riven kokos
1,5 msk kokosolja
1,5 msk Stevia
Fyllning:
250g minikeso
175g lättkesella
150g cream cheese
1 ägg
1 äggvita
1,5 msk färsk limejuice
rivet skal av 1 lime
2 msk Stevia
Topping:
200 g färska jordgubbar
2 msk chiafrön
Gör så här:
Börja med att sätta på ugnen, 175°. Blada ihop ingredienserna till botten och tryck ut i en 24 cm pajorm (gärna med en löstagbar kant). In i ugnen i ca 10 min
Blanda sedan ihop alla ingredienser till fyllningen och mixa med en stavmixer till en slät smet.
Häll över smeten i pajformen och grädda i ugnen, ca 35 minuter. Ta ut och låt det svalna.
Mixa jordgubbarna och häll sedan i chiafröna. Låt det stå 5-10 minuter innan du häller över den på kakan och låt den få stå i kylen över natten.