Startsida / Inlägg

DD-Tips Romme

av MLipovac

Jackpot ikväll på Romme som bjuder på en riktigt rolig V64 omgång. Jag tycker loppen håller bra klass och jag har hittat en rolig spik jag bjuder på. Mitt stora drag kommer ut på dubbeln och jag spikar honom på allt. Kan bli en riktigt rolig kväll om an vinner. Nu kör vi!


Spiken

1 Must Have (V64-3) växer bara på strecken och kommer väll gå upp ännu mer innan start. När jag såg att hon var streckad på 10-15% så tänkte att att något var fel, nu har fler sett det och därför går hon upp. Favoriten har inte startat på fem månader och jag tror hon behöver lopp i kroppen. Därför har Must Have en bra chans, hon har varit ute i tuffa lopp på sistone och gjort det riktigt bra. Pierre siktar på ledningen och kommer han dit så kommer han inte släppa till någon, därifrån går hon bäst och jag tror chansen att hon leder runt om är stor. Jag spikar!


DD-1 (3140m volt)

Ett långlopp inleder dubbeln och klar favorit blir 3 Qahar Q.C som inte kunde hota M.T Joinville senast, han fullföljde ändå bra och i nuvarande klass ska han ha en bra chans. Han har problem med auktionen och kan galoppera när som helst i loppet, han är inte rolig att spela med på dubbeln och därför plockar jag bort honom. Jag har hittat ett riktigt roligt singelstreck som jag ett på V75 på sistone. Det är 10 Super Zantos som har toppform och kommer få utdelning snart på sin fina form. Ny kusk ikväll är ett plus och med rätt ryggar kommer han fälla alla. Kvällens stora drag!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där jag tror det kommer gå undan från början. Många startsnabba hästar som gör upp om ledningen och det kan kosta. Tipset går till 5 Queer Fish som är svår att inte gilla, han gör alltid sitt i loppen och senast avgjorde han den tunga vägen. Formen är det ingen fel på och jag hoppas Kaj hittar ner i en bra rygg till en början. När dem kört klart i främre träffen så kan Kaj gå fram och avgöra den tunga vägen. 2 Explosive De Vie som är van vid tufft motstånd och har ett lopp i kroppen. Utgångsläget är det bästa och jag tror han är med i segerstriden. 1 Francais Du Gull tror jag är ledaren av loppet, man ska sätta på ett helstängt huvudlag och köra i ledningen säger man. Kostar det inte för mycket så kan han hålla undan. Dock kan tipsettan bli jobbig att stå emot den sista biten. 4 King City kördes passivt senast men han avslutade bra till slut. Han kan också få loppet om dem kör för hårt i början. Örjan är expert på att hitta smygresan och han måste med på kupongen. Plockar också med skrällarna 7 Reven D’amour och 8 Highspeed Call.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Super Zantos

DD-2: 1,2,4,5,7,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Super Zantos

DD-2: 5 Queer Fish

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB