Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägesro/Solvalla

av MLipovac

Jägersro och Solvalla bjuder på en medioker V86 omgång ikväll, några av loppen ser intressanta ut och jag har hittat lite guldkorn som är bortglömda. Har hittat tre singelstreck som jag går på, två av dem startar på Jägersro och båda tror jag har bra chans att leda hela vägen från start till mål. På Solvalla har jag mitt sista singelstreck, det är ett sto som jag bara tror är bäst. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

3 Fidagu B.R (V86-3) är min lösning i ett öppet lopp, det känns nästan som en eller alla. Han var tillbaka efter längre vila senast och vann direkt, såg fin ut och jag tror han kommer vara ännu bättre ikväll. Bra utgångsläge ikväll och är banan fin så ska man rycka skorna på honom, det låter riktigt intressant. Han är startsnabb och vill Christoffer så kan han trycka av honom och ta sig till täten, därifrån går han bra men skulle favoriten med Adrian komma fram så kan det bli bra fart och då blir det tunga ben till slut. Christoffer kanske tar en lugnare start för att hitta en bra position och avgöra till slut, han visade senast att han går bra bakifrån. Favoritens form är ett frågetecken och därför vill jag gå emot honom, men har han en bra dag så kan han leda runt om då han har hög kapacitet. Jag chansar och tror på Fidagu B.R!

1 Augustus F. (V86-5) tycker jag är kvällens bästa singelstreck. Han har gjort bra lopp från tråkiga utgångslägen på slutet och nu när han har fått innerspår så ser det upplagt ut för en spets och slut vinst. Näst senast avslutade han bra bakom Fossens Bonus och senast var han femma bakom Star Advisor Joli. Hans form är bättre än vad raden visar och ikväll kommer segern tror jag, han älskar ledningen och därifrån torskar han inte. Kör bara Takter!

3 Bula Bula Am (V86-6) har gjort tre lopp i Westholm regi och jag tror toppformen är nära. Hon har varit ute mot ganska tuffa hästar i sina två senaste starter från tråkiga utgångslägen. Ikväll möter hon ett lämpligt motstånd och har ett bra utgångsläge, det är dags att plocka första segern i nya regin. Jag hoppas Oskar är offensiv från start och kommer fram utvändigt ledaren, därifrån kan han sedan dirigera loppet.

Dragen

5 Scarlets Mirakel (V86-2) har man lirat på många gånger men inte fått något tillbaka. Jag ger honom en chans till ikväll, det intressanta är att Kaj Widell hoppar upp och det är ett stort plus. Låter väldigt uppåt från stallet och jag blir inte förvånad om han sitter där ikväll till 7%.

4 Talija Bi (V86-7) tror jag har en bra chans att vinna om hon sköter sig. Jag tycker inte hon är något sämre än den stora favoriten och får hon bara rätt på benen så är hon med långt fram. Hon är snabb ut och skulle Jörgen komma överens med henne då blir hon farlig till 8%. Vet att favoriten 9 Swish Lane är bra, men hon återkommer efter uppehåll och är lite knepig, hon är dessutom 8 gånger mer spelad än Talija Bi.

3 Kajsa T.J 9 Denco’s Moon Kilab (V86-8) är två bortglömda hästar i avslutningen. Den förstnämnda blev jag imponerad av senast, hon gick mestadels utvändigt om ledaren och vann på ett bra sätt. Hon öppnar bra och är stark, given på min kupong till 8%. Den sistnämnde känns dem som att det är mycket snack om ikväll, hon avslutade riktigt vasst senast och kan få ett bra lopp ikväll. Jansson upp gillar jag och med rätt ryggar kommer hon avsluta vasst.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,9

DD-2: 3,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Talija Bi

DD-2: 9 Denco’s Moon Kilab

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB