Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Jägersro står för en väldigt intressant V75 omgång idag. Den stora höjdpunkten kommer i avslutningen där årets upplaga av C.L. Mullers Memorial ska avgörs, det ser ut som en väldigt öppen historia om ni frågar mig. Har hittat två singelstreck som jag tror mycket på, dem är favoriter men vad gör det när dem vinner. Två väldigt roliga drag bjuder jag på också som är bortglömda. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

7 Now Or Never Flair (V75-2) gjorde ett bra lopp senast efter liten paus. Han gick utvändigt om vinnande Masterglide och blev tvåa på ett bra sätt. Enligt tränaren kommer han gå framåt med loppet och om ni frågar mig tycker jag motståndet ser mer passande ut idag. Framspår, barfota runt om och Örjan på det låter väldigt bra och jag tror han kan vinna detta utvändig ledaren om det behövs. Jag spikar utan att tveka!

9 Generaal Bianco (V75-6) har jag varit inne på att gardera hela veckan men när jag ser på loppet mer och mer så känns det som en bra uppgift. Han har tjänat snabba pengar och gått upp i klass men jag tycker han har ett perfekt utgångsläge och möter ett passande motstånd. Senast avslutade han väldigt bra bakom Diamanten i Hamburg och slog Django Riff som är en bra häst. Peter kommer placera honom i kön och när han går iväg på sista bortre långsidan då tror jag ingen kan svara. Han är största favoriten men jag tror han löser uppgiften.

Dragen

15 Bella Mont (V75-4) är ett riktigt roligt drag i lärlingsloppet. Hon var faktiskt fyra i Derbystoet bakom Cash Crowe efter en plusbetonad insats. Ken Ecce låter väldigt nöjd med henne och tror på en bra insats. Utgångsläget är tråkigt men skulle tempot vara högt, då kommer hon avsluta riktig vasst och till 4% är hon riktigt spelvärd i ett öppet lopp.

3 Kung Edward (V75-5) fick ett tufft lopp senast och var inte som bäst. Gången innan vann han ett bra fyraåringslopp efter bra resa. Idag hoppar Johan Untersteiner upp vilket är intressant, från ett bra utgångsläge tror jag han kan få en bra resa och då bli jag inte förvånad om han vinner. Jag var inne på att singelstrecka honom, men nu har han växt på strecken lite och blir bara tipsetta.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Generaal Bianco

DD-2: 2,3,6,7,8,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Generaal Bianco

DD-2: 3 Dante Boko

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB