Startsida / Inlägg

Dags för honom ikväll?

av MLipovac

Tjena!

Eskilstuna skulle hålla i kvällens V64 omgång men eftersom vädret ställde till det för dem så har man flyttat tävlingarna till Solvalla. Omgången i sig innehåller några klara favoriter, speciellt i avslutningen där Svante Båths Coin Perdu ska starta. Jag har tittat igenom omgången och hittat ett roligt drag som det kan vara dags för ikväll.

Hästen jag hittat heter 1 The Perfect Lindy (V64-4) och jag gjort fyra starter för Roger Walmann. Han har inte fått vinna än men jag tror att det kan komma ikväll. Loppet ser väldigt öppet ut och det finns många startsnabba hästar i detta snabblopp. Jag tror man kommer köra om positionerna och då kan mitt drag få en bra resa och med fritt i tid fäller han många. Han har varit ute mot tuffare hästar än detta, senast var han ute mot Valley Brodde och Victory Kåsgård. Inga hästar av dem kalibern i loppet ikväll och med minsta klaff tror jag Kenneth kan sätta dit honom. 7% i skrivande stund.

Spelstopp på V64 är 19.25

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB