Startsida / Inlägg

V75-Tips Mantorp

av MLipovac

Extra V75 på Mantorp idag och jag tycker man har fått ihop en intressant omgång. Speciellt efter att vi hade V75-finaler igår där många av dem bästa var ute. Jag har hittat dagens bästa singelstreck i avslutningen, en häst som har toppform och ett bra utgångsläge. Mina drag har också bra utgångslägen och skulle dem få sina lopp, då kan dem skrälla. Finns även DD-förslag längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Track Angle (V75-7) har toppform och senaste insatsen var riktigt fin. Han mosade allt då och idag möter han samma motstånd. Han har ett bättre utgångsläge och Ulf Ohlsson behöver bara köra framåt. Han sitter redan i andraspår och Ulf kan bestämma när attacken ska sättas in. Hans kapacitet och styrka blir avgörnade och jag spikar i avslutningen.

Bästa dragen

4 Ajlexes Cubano (V75-1) är borttappad av spelarna tycker jag. Han är riktigt snabb ut och skulle han få ledningen så biter han ifrån sig bra. Han har en snabb 3 Re Doc innaför sig men han brukar vara strulig och skulle han göra bort sig då sitter Cubanen i ledningen. Man ska köra barfota och över den korta distansen kan han räcka hela vägen till 6%.

1 Xperia Knick (V75-6) har jag jagat en del på sistone. Hon har ett tråkigt utgångsläge då hon inte är snabb ut, men jag tror Christoffer som kör henne första gången kan hitta ut och då har hon en vass speed. Man siktar på barfota runt om och formen är på topp. Får hon sitt lopp, då får dem andra hålla i sig.

Spelstopp på V75 är 14.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,5,8,11,12

DD-2: 2 Track Angle

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Indoor Voices

DD-2: 2 Track Angle

Spelstopp för DD är 16.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB