Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Åby och Solvalla står för kvällens V86 omgång och det ser riktigt spännande ut. Jag tycker man fått ihop många roliga lopp där det ser riktigt öppet ut. Vi har några klara favoriter och jag tror en av dem har bra chans, han blir omgångens bästa singelstreck. Dock tycker jag omgångens största favorit är sårbar, han har lite rutin och spökar det lite så faller han tungt. Har även hittat ett roligt singelstreck, en märr som går ner i klass och ska ha bra chans ikväll. Glöm inte bort dragen, dem ska ge oss pengarna. DD-förslag finns längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

7 Zoko Lane (V86-7) ser ut att ha en bra uppgift framför sig. Han var väldigt fin senast när han vann på ett bra sätt och jag tror han bara går framåt med det loppet i kroppen. Man är optimistiska från stallet och tror på väldigt bra chans. Distansen passar honom som handen i handsken och jag tror Stefan sveper hela fältet när det är dags och sätter dit denna fina femåring.

Roliga singestrecket

6 Firewire (V86-3) till 18% i skrivande stund är riktigt spelvärt tycker jag. Hon sticker ut en aning. Hon var med i Sto-SM från bircka tolv och gjorde ett bra lopp. Ikväll ser jag inga hästar av den kalibern och från ett spår mitt i banan tror jag man laddar och skulle hon få ledningen då blir hon svårslagen. Hon går även bra från kön och spets är inget måste. Jag tar ställning och spikar henne i ett öppet stolopp.

Bästa dragen

10 Pastor Nybrink (V86-2) har bra form och är bortglömd. Tycker det luktar ganska hård öppning i detta lopp och det gynnar mitt drag. Han trivs bra på kort distans och skulle det klaffa det minsta då avslutar han vasst. Kuskförstärkt med Kaj Widell också!

10 D’Laina (V86-4) är streckad på 4% i ett öppet Amatörlopp, det är ett fynd tycker jag. Det brukar alltid köras friskt i sådana lopp och då kan hon få en perfekt resa. Hon var ute i Breeders’ Crown semifinal senast och mötte tufft motstånd. Lite enklare ikväll och med rätt resa kan hon avsluta vasst. Se upp för henne!

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Zoko Lane

DD-2: 1,4,5,6,12,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Zoko Lane

DD-2: 6 Ile Sant Louis

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB