Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Dags för V75-finaler på Solvalla, vi bjuds på riktigt bra travsport och jag tycker man fått ihop en rolig och intressant omgång. Många av hästarna gör sina sista lopp för året och jag tror det kommer köras offensivt på många håll. En viktig detalj man ska tänka på är vädret, det kan ställa till det för många hästar om banan blir tung. Jag inleder omgången med dagens bästa singelstreck, det är en häst som gjort ”dödens positionen” till en lek. Jag tror han vinner oavsett lopp. Dragen får ni inte missa, dem ska ge oss pengarna. DD-förslag finns också längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

10 M.T Joinville (V75-1) är en häst jag är riktigt imponerad av. Han har kommit tillbaka från skada och visat vilken kapacitet han besitter. Han är fortfarande i Bronsdivisionen och så länge han går där så kommer jag spika honom. Näst senast på Örebro var han ruskigt bra, gick fram i dödens direkt och mosade bara på, han försvann och vann hur enkelt som helst. Bakspår nu tror jag inte spelar någon roll, det är bara för Kontio att köra offensivt och sedan löser hästen detta!

Bästa dragen

9 Rolex Bigi (V75-3) var bra som trea näst senast när han fick vandra utvändigt om Cab Hornline. Senast blev han trea igen men det kändes som loppet innan tog mycket på honom. Nu har han fått vila lite och man ska sätta på ett norskt huvudslag idag vilket jag tror kan ge bra effekt på honom. Blir det lite körning i loppet då kommer han spurta vasst!

10 Assault (V75-4) är märkligt bortglömd av spelarna. Visst han är tre år bara men man går tillbaka till samma balans som vid segern på V75 näst senast vilket innebär, barfota och jänkarvagn. Erik Adielsson upp första gången är intressant och med minsta klaff tror jag han är med och hugger om segern.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,8,11

DD-2: 2 Now Or Never Flair

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Cyber Lane

DD-2: 2 Now Or Never Flair

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB