Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Jägersro och Solvalla delar på denna veckas V86-Xpress och det ser intressant ut. Omgången kryddas av jackpot igen, det är fjärde raka omgången vi har jackpot och nu är det dags att plocka hem den. En viktig faktor ikväll är vädret, det kan spela en stor roll och jag tycker man ska lämna in så sent man kan för att höra hur banan är och vilka hästar som trivs på den. Jag tror Örjan Kihlström kör kvällens bästa singelstreck, det är en fin märr som vann på V75 senast. Mina drag får ni inte glömma, dem ska försöka slå två stora favoriter. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Barbara L.Hanover (V86-6) är en fin märr som närmar sig toppformen. Vinsten på V75 senast var bra och jag tror att hon har en väldigt bra chans ikväll att upprepa senaste insatsen. Det betyder att jag tror att hon kommer till ledningen direkt och sedan kan Örjan dirigera loppet hur han vill. Dem värsta motbuden har fått tråkiga utgångslägen vilket gynnar henne.

Roliga singelstrecket

3 D.D’S Perseverance (V86-2) står tjugo meter före dem värsta motståndarna och det tror jag kan vara avgörande. Han öppnar bra och jag tror att Lennartsson kan hålla ett bra tempo hela vägen och rinna undan. Hans vilja sista biten är lite tveksam, men på kort distans kan det räcka hela vägen. Det är ett öppet lopp och han kan vara en rolig lösning.

Bästa dragen

6 Autobahn (V86-4) är ett rolgit motbud till kvällens stora favorit 1 Glenn Boko. Jag tror inte favoriten får ledningen så lätt som det låter, det finns några snabba utanför och skulle dem komma förbi så är jag inne på att Autobahn kommer till ledningen och då sitter han på leken. Tycker han gör dem bästa loppen i ledningen och därifrån kan han bli svårslagen.

8 Amazing Dynamite (V86-5) kanske inte är något drag men han är mer än dubbelt så lite spelad som favoriten och det tycker jag är fel. Han har varit ute i tuffa häng på slutet och fått hårdhet. Skulle Ken Ecce komma före favoriten så tror jag han kör till och tar sig till ledningen, därifrån blir han inte lätt att slå. Distansen tror jag han löser för det är en rejäl häst.

Spelstopp på V86 är 20.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB