Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Halmstad står för dagens V75 omgång och jag tycker man fått ihop en riktigt intressant omgång. Vi får se många fina lopp som är öppna. Far och son Untersteiner kör många fina hästar och är lite av nycklarna i omgången.  Jag tror att dem har bra chans att plocka hem några segrar och väljer därför att signelstreck pappa Peter två gånger. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

13 Julia Af Solnäs (V75-4) är bästa hästen i fältet. Jag tror hon rundar detta fält bara hon går felfritt, hon har krångla lite och galopperat men senast berodde det på den hårda banan. Tycker hon normalt inte är osäker och får Peter bara iväg henne så tror jag hon är starkast. Bakom henne känns detta loppet riktigt öppet, jag spikar och litar på att Peter fixar detta.

4 Justice Ås (V75-6) tycker jag gjorde ett riktigt bra lopp senast när han vara tillbaka efter paus. Han mötte Ferrari B.R och Love Matters i det loppet och fick gå ute i spåren helt ensam, han spurtade riktigt bra och hade han bara fått lite draghjälp tror jag han hade kunnat slå vinnaren Ferrari B.R. Nu med loppet i kroppen och en väldigt optimistisk Peter tror jag på toppchans. Jag tror han leder detta runt om spikar!

Dragen

2 Sir Henry P.Hill 11 Yankee Sensation (V75-2) är två hästar ni måste plocka med i ett öppet lopp. Den förstnämnda var tillbaka senast efter halsproblem och gjorde ett bra lopp i skymundan som sexa. Jag tror loppet flyttar fram honom rejält och från ett bra utgångsläge tror jag han är med och hugger om det. Den sistnämnda stod för ett riktigt bra lopp senast, han mosade Ironman Pellini från dödens men fick se sig slagen av en smygkörd. Kommer han bra på det från spår elva så tror jag han är med och hugger om segern. Mats Rånlund och Peter Ingves skördade stor framgång i tisdags på V75, kanske en repris idag.

9 Västerbo Exact (V75-5) vann i överlägsen stil senast. Han kan få loppet här tror jag, det kan bli bra fart från start och det gynnar honom. Han har gjort många bra lopp på V75 och till låg procent måste han med. Risk att storfavortien blir fastlåst på innerspåret.

3 Pablo Andover (V75-7) har toppform, senast spikade jag honom och han gjorde sitt jobb på ett bra sätt. Han har ett bra utgångsläge och är snabb ut, tar han en längd på dem invändigt och tar sig till ledningen, då kan han leda runt om. Han kan även vinna från andra positioner.

Spelstopp på V75 är 16.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB