Startsida / Inlägg

V75-Tips Örebro

av MLipovac

En bra dag igår, 7 rätt och spikarna och dragen gjorde väldigt bra lopp. Nya tag idag när det är dags för den stora jackpotten som alla snackat om. Winter-Burst sista dag och ”alla” kommer spela idag, det gäller att hitta den rätta raden för att kamma hem dem stora pengarna. Jag har hittat ett singelstreck jag tror på, även något drag som kan höja utdelningen. Önskar alla ett riktigt gott slut på 2017 och ett gott nytt 2018!


Singelstrecket

9 Vikens High Yield (V75-2) trodde jag mycket på i våras/somras när han var ute. Trodde han kunde fälla kulltoppen Global Un Poco i en start på Solvalla men fick inte fritt i tid. Han har fått en paus och var tillbaka senast, han gjorde ett bra lopp och stod för en bra svepning mot ett enklare gäng. Tror han gått framåt med loppet i kroppen och idag kommer han vara mycket vassare. Han har även en bra rygg att gå i och jag tror han kommer fälla allt till slut. Värsta motbudet har det sämsta läget och det tror jag fäller honom.

Dragen

8 Fashion Diva (V75-3) börjar komma in i zenit nu och stod för en bra insats senast bakom två bra hästar. Utgångsläget är inte bra men jag hoppas man laddar en bit för att komma ner i ett bra slagläge. Skulle man lyckas med det så tror jag hennes spurt biter riktigt bra. Hon gynnas av skotvång och den korta distansen, glöm inte henne till 8%.

6 Banzai Merci (V75-4) är väldigt roligt drag i ett öppet lopp. Han satt fast med krafter kvar senast och såg fin ut. Det intressanta idag är att han kan komma till ledningen och därifrån aviserar man att man ska köra i ledningen. På Örebro gynnas ledaren av ett kort upplopp och får han dämpa en bit då kan det räcka hela vägen. Jobba Rauno!

Spelstopp på V75 är 14.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Gott nytt år!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB