Startsida / Inlägg

V75-Tips Momarken

av MLipovac

Mycket V75 just nu och vi närmar oss slutet på denna Winter-Burst vecka. Jag själv väntar med spänning på söndagens V75 omgång då den stora jackpotten ska delas ut. Först har vi Momarken ikväll och Halmstad imorgon att bena ut. Jag har hittat några intressanta hästar ikväll på Momarken som jag vill dela med mig av.


Bästa singelstrecket

4 Seaside Illusion (V75-5) fick vi stifta bekantskap med under Elitloppshelgen då hon vann på ett bra sätt. Hon var tillbaka senast efter ett längre uppehåll och såg fin ut när hon vann. Hon blir kvällens största favorit men jag tror detta är en toppchans för Frode Hamre. Spets och slut – hämta ut!

Roliga singelstrecket

4 Mr. Babalo (V75-3) tror jag har bra chans att leda loppet runt om. Det är en bra häst som kan få fuska bort en del i ledningen och sedan blir han svårpasserad. Bakom honom ser det riktigt öppet ut, jag löser det med att singelstrecka Babalo.

Dragen

10 Luxury Tile (V75-1) tror jag det kan vara dags för ikväll. Hon satt fast med rubbet kvar senast och ikväll har hon en bra rygg från start. Kommer Vidar bra på det så kan hon vara starkast till slut. Glöm inte henne i inledningen.

9 Wik Emil (V75-4) har varit ute i tuffa lopp och gjort det bra. Ikväll står han dessutom tjugo meter bättre till gentemot favoriten Polar Northug. Han går i rygg på favoriten som inte startat på ett tag och blir det en speed uppgörelse mellan dessa två så tror jag mitt drag går segrande ut striden. Lite lättare emot nu och bättre form. Till 8% är han given på kupongen.

Spelstopp på V75 är 19.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB