Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Årets första V86 omgång delas av Jägersro och Solvalla ikväll. Omgången kryddas med jackpot och intressanta lopp. Jag hoppas nederbörden håller sig borta ikväll så vi kan få fina förhållanden på båda banorna. Har hittat två singelstreck som båda har bra chans, dem är favoriter men vad gör det om det smäller i andra avdelningar. Glöm inte bort dragen, dem ska ge oss pengarna. Finns även ett litet DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

3 Darling Hornline (V86-5) var tillbaka efter paus senast och kördes därefter, hon avslutade ändå väldigt bra och det skrek ”nästa gång” om henne. Ikväll har hon fått ett perfekt utgångsläge och lopp i kroppen, jag tror Johnny kör mycket offensivare ikväll och siktar på ledningen omgående. Därifrån går hon väldigt bra och jag tror hon leder runt om på Jägersros ”spetsbana”.

4 Qahar Q.C (V86-8) tror jag har en väldigt bra chans i avslutningen. Visst, han är streckad därefter men han har bollat med detta motstånd på slutet och ikväll tror jag han fixar det igen. Senast galopperade han i starten och tappade mycket mark, kom tillbaka och vann från utvändigt ledaren. Det var en riktigt bra insats och ikväll är dessutom distansen ett halvvarv längre, det gynnar bara honom och han vinner detta oavsett löpningsförlopp.

Dragen

8 Inertial (V86-2) avslutade bra senast mot tuffare motstånd. Han står tjugo meters tillägg ikväll men det gör inte så mycket då fältet är litet. Jag tror han är ikapp dem på start omgående och med lite klaff så kan han blåsa ner allt till slut. 8% just nu är riktigt bra.

3 Nicegift C.C (V86-6) visade fin form senast vid seger, hon är snabb ut och jag tror man tar spets till en början. Sedan får Daniel lägga upp taktiken, jag tror man släpper och smyger med och skulle luckan komma då kan det smälla på upploppet.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,10

DD-2: 4 Qahar Q.C


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB