Startsida / Inlägg

DD-Tips Åby

av MLipovac

Det blev 8 rätt igår men man hade önskat att det skulle ge bättre betalt. Mer än att ha alla rätt kan man inte göra. Nya tag ikväll när Åby håller i en intressant omgång, jag koncentrerar mig på dubbel där jag hittat ett singelstreck i avslutningen. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

5 Sono Di Pa var jag på senast när han avslutade riktigt bra efter ett starkt slutvarv. Han har brottats med dåliga utgångslägen men ikväll har han äntligen fått ett bra läge. Jag är inne på att Stefan kommer testa från start och skulle han få ledningen då kommer han hålla länge. Dock tycker jag kort distans passar honom bättre så jag vill plocka med några till på den stora lappen. 8 R.K. King var med på V75 senast mot ett tufft gäng, han går ner i klass här och skulle Veijo komma bra på det från start från det tråkiga utgångsläge så tror jag han är med i segerstriden. 2 Uno Piccolino spurtade vasst senast i vida spår, han har dragit ett bra utgångsläge ikväll och kan få en bra position. Skjuter han till som senast kan han fälla alla. 6 Proserpine var det snack om senast på V75 men han kom fel på det då. Gången innan var han rejäl från dödens och där är det ledigt ikväll igen.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt singelstreck, det är 3 Notre Avenue. Hon har varit ute i tuffa gäng och ikväll tycker jag man hittat en bra uppgift för henne. Hon satt fast i det senaste loppet och såg riktigt fin ut. Hon har också varit struken efter det men bara för en sårskada, jag tror formen är där och från spår tre kan André  välja upplägg. Hon är snabb och skulle hon få spets så tror jag man kör där, annars kan man gå ner i rygg på ledaren och ta dem på stretchen. Spik!


DD-förslaget: 4 kombination x valfri insats

DD-1: 2,5,6,8

DD-2: 3 Notre Avenue

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Sono Di Pa

DD-2: 3 Notre Avenue

Spelstopp för DD är 20.56


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB